Essential oil of the week

DUFTEN AV BLOMSTENES BLOMST

Det er nettopp det Ylang Ylang ofte blir kalt, «blomstenes blomst». Dette fordi den tropiske blomsten har en helt særegen og sterk duft av friske hvite blomster. Når du dufter på oljen fra ylang ylang så tenker du kanskje at det er noe kjent med duften, og at den får deg til å tenke på noen produkter du har i baderomsskuffen – det er ikke så rart, for ylang ylang er en duft som ofte brukes i skjønnhetsprodukter. Den er frisk, varm og lun på samme tid. Og hvis du er glad i å bruke eteriske oljer i diffuser, så er dette en perfekt olje å bruke på kvelden, da den sies å ha en beroligende og avslappende effekt.

Et perfekt valg nå på våren, da er det deilig å blande slike rene blomsterdufter med grønne dufter som eukalyptus eller mer treaktige noter som sedertre.

Eteriske oljer kan du kjøpe på helsekost, men denne fant vi hos ohyes.no.