Et beroligende bad

ET VELDUFTENDE BAD FØR DU HOPPER I SENG

Dere som har fulgt med oss en stund, vet at vi er glade i å bruke epsomsalt i badevannet. Og nå har vi kommet over en deilig variant med deilig duft av eteriske oljer. Denne varianten som heter Sleep, inneholder beroligende oljer av blant annet lavendel, jasmin og ylang ylang – det lukter skikkelig deilig  på hele badet når man åpner posen!

Epsomsalt har mange fordeler! Det inneholder blant annet mye magnesium, som absorberes opp av huden når du bruker epsomsalt i badevannet. Magnesium er kjent for at det kan ha en god effekt på restitusjon etter trening og lindring av ømme muskler, perfekt hvis du føler deg litt stiv og støl. Men det finnes også studier som viser til at magnesium kan bidra til produksjon av serotonin i kroppen, som er kroppens lykkehormon og som også hjelper kroppen å slappe av.

Bruk en neve av badesaltet i badekaret (eller et fotbad), og bli liggende i badevannet i minst et kvarter – slik at kroppen får tid til å absorbere de velgjørende mineralene. Etter et slikt bad føles kroppen deilig avslappet og klar for å finne sengen – en deilig avslutning på kvelden!

Westlab sine badesalt kan du blant annet få tak i hos Vita, Life og enkelte apotek.