Let’s do Sunday Spa

SKAP ET LITE HJEMMESPA I DAG

Søndager er gode dager for å ta litt ekstra godt vare på seg selv! Det føles alltid litt ekstra godt med litt deilig velvære, før man går inn i en ny uke. Vi liker å gjenskape litt av den deilige SPA-følelsen hjemme, blant annet ved å tenne duftlys (Neom sine dufter skikkelig deilig og behagelig, akkurat slike dufter man forbinder med SPA!) og sette på en rolig spilleliste. Denne spillelisten på Spotify er superchill, og passer perfekt til hjemmespa.

Og her har vi samlet opp noen av våre diggeste tips for litt egenpleie hjemme:
– Skru av mobilen og vær tilstede i øyeblikket.
– Dim lyset og tenn masse levende lys.
– Gi kroppen din en runde med tørrbørsting, du kan lese mer om tørrbørsting her.
– Rens ansiktet godt, gi det en god skrubb og påfør favorittmasken din. Har du lyst til å gjøre denne opplevelsen bittelitt mer lyxig, prøv dette trikset. Hvis du ytar en sheetmask, bruk gjerne en ansiktsrulle – det er digg!
– Gjør dusjen til en deilig aromatisk opplevelse ved å lage din egen spray med eteriske oljer. Les mer om det her!
– Har du badekar? Lag deg et ekstra deilig bad, putt oppi en dæsj epsomsalt i badevannet og noen dråper eterisk olje. Når du bruker eterisk olje i badevannet, så er det lurt å blande den eteriske oljen med litt baseolje. 
– Vil du gjøre badevannet litt ekstra magisk, fyll det med sitrus eller blomster. Legg noen krystaller på badekarkanten for litt ekstra gode vibber og noe vakkert å hvile øynene på.
– Smør deg inn med din deiligste kroppsolje eller body lotion.
– Avslutt gjerne søndagen med en deilig liten chill yogaøkt!

Og husk, dette her har du fortjent!