Gi smykker ett personlig preg

IT’S ALL IN THE DETAILS

Jeg er ekstra glad i smykkene mine som har graveringer med ord og bokstaver som betyr noe for meg. Og nettopp derfor er det mulig å gravere noe som betyr noe for deg på armbåndene fra min nyeste kolleksjon med David-Andersen.

14 februar er det både morsdag og Valentines Day ( -Og fastelaven!) Kanskje kjenner du noen som fortjener en liten oppmerksomhet, eller kanskje du skal unne deg selv en liten gave?

Love armbåndet fra kolleksjonen kommer både til mor og barn og det er akkurat stort nok til at du kan pynte det med en bokstav i hjertet. Du kan bestille det over nett her.

En annen favoritt jeg aldri tar av hånden er «Unconditional Love» armbåndet mitt. Den fine lille platen med sort silketråd. Platen er stor nok til å gravere noen ord på baksiden. På mitt står navnet til datteren min, og nettopp derfor liker jeg det ekstra godt. Kommer og i barnestørrelse til de aller minste.