Cute DIY på gamle gensere

OPPDATER EN GAMMEL FAVORITT I SKAPET

Om ikke annet så har denne rare tiden vi er inne i nå gitt oss litt mer tid. Tid til å sette i gang med fine DIY prosjekter som tidligere kanskje bare hadde blitt stående på «To Do» listen. For litt siden kom vi over dette fine bildet av en helt nydelig genser på Pinterest. Noe som ble inspirasjonen for dette DIY prosjektet. Brodere fine blomster på gamle strikkegensere! Og jo flere broderier, jo finere blir det!

Alt du  trenger er garn i en farge du liker og en litt tykk nål. Vi  har valgt samme type garn og farge som genseren vi vil oppdatere.

Broder blomster eller andre motiver du liker. Her trengs ingen oppskrift, kjør freestyle og sy det du syntes er fint. Det er ikke så nøye. Bli du ikke helt fornøyd er det bare å ta opp stingene og sy på nytt. Når vi er ferdige med en blomst, fester vi  trådene på innsiden av genseren før vi starter på neste blomst. -Og er du en av de som liker en oppskrift så ligger det en youtube video her som viser deg hvordan det gjøres.

Denne genseren er langt fra ferdig da vi tenker å fylle hele halsen, både foran og bak med broderier. Vi elsker å ha prosjekter som dette gående, helt perfekt å ta frem på kveldstid når man ønsker å fylle tiden med noe annet enn Netflix og scrolling på Instagram.