LATELY I’VE BEEN

5 TING JEG HAR HØRT, SETT OG GJORT DEN SISTE TIDEN

Det beste jeg vet når jeg triller rundt med datteren min og hun sover i vognene er å høre på podcaster. Den siste uken har jeg hørt på den nye podden til min venneninne Hege Badendyck (tidligere moteredaktør i Costume) og Hanneli sin nye Pod Hanneli & Hege.  Og apropos pod tips, jeg har og en annen favoritt som heter Keeping Up with med Jennie & Malin. To svenske damer som bor med sine familier i LA og snakker om alt fra de nyeste trendene i Hollywood, til celebrity gossip og vanlig hverdagsliv. I disse tider hvor man ikke reiser så føles det ekstra eksotisk å gå å høre om ting som skjer på andre siden av kloden.

Mine 2 guilty pleasure shows på Netlix om dagen er «Bridgerton.» Litt såperoperaktig, men jeg er hekta og en av grunnene er uten tvil en viss hertug. (HOT!!!) Jeg er og helt besatt av Empire Bling som følger steinrike folk i LA. Har du lest boken «Crazy Rich Asians» så vil du like denne serien!

Jeg prøver å inn litt feel good rutiner til meg selv hver dag og «Calm» appen er fortsatt min favoritt når det kommer til enkle guidede meditasjoner som kun tar 10-15 minutter. En annen ting jeg gjør hver morgen er å starte dagen med varmt vann med sitron, eller ett stort glass kokosvann med sitron. Akkurat den vanen er lett å få til, og det føles alltid godt!