Boken som alltid ligger fremme

MER ENN ET BOKTIPS

Vi elsker fine bøker som gir oss inspirasjon og vi elsker fotoboken«Tonne Goodmann: Point of View.»  Dette er en sånn bok som alltid ligger fremme og som vi aldri blir lei av å bla i! Tonne Goodman er kjent som fashion editor for amerikanske Vogue. Ikke bare har hun vært med på å påvirke hvordan kvinner kler seg og ser seg selv. Hun har også vært med på å gjøre de kjente fasjonable og de fasjonable kjente! Boken inneholder en samling av fotografier og shoots hun har jobbet med (med verdens største fotografer, modeller, kjente personer og helt spektakulære locations). Man får og ett innblikk i hennes liv og veien inn i magasinbransjen.

Vi ELSKER variasjonen og mixen av bilder, og hele stemning. Når vi bytter ut blomster i vasene, så blar vi alltid om til en ny dobbeltside som matcher fargene på blomstene og humøret vi er i. Perfekt dekor! 

Hvis de ikke har den inne hos din lokale bokhandel, spør – de tar ofte inn bøker du ønsker!