3 gode plantebaserte kokebøker

DEILIGE GRØNNE KOKEBØKER TIL INSPO

Ett av mine mål for det nye året er å lage en ny matrett 1 gang i uken for variasjon i matveien da det ofte har lett for å bli det samme rettene igjen og igjen. Og til det trenger jeg inspo! Jeg går inn i mitt fjerde år med ett plantebasert kosthold og tenkte å tipse dere om noen nye plantebaserte /vegetar kokebøker jeg er glad i og som jeg finner mye inspirasjon i akkurat nå. «Whole» by Natural Harry fikk jeg i julegave og den har blitt en favoritt. Elsker bildene, maten og blir litt inspirert til å leie en van og cruise rundt i Australia og! – Og nettsiden hennes er og verdt en titt innom for insprasjon!

En annen bok som kom i hus før jul er boken «Matgleden» av Celina Karine. En plantebasert kokebok med skikkelig gode «comfort food» oppskrifter. Du vet, gode gryter, pasta, pizza og sånne varmende gode retter man craver skikkelig i ny og ne.  Anbefales på det varmeste.

Jeg er og glad i kokebøkene til  Hanne Lene Dahlgren. Jeg har begge hennes kokebøker og elsker at oppskriftene hennes er enkle i hverdagen, og ikke minst smakfulle! Hele min julemiddag i år ble laget med hennes oppskrifter.

-Og ikke glem at vi har ett arkiv fylt med fantasisk gode oppskrifter her inne og, hvor så og si alle av de er plantebaserte eller vegetariske!