Vinterpleie for føttene

FØTTER PAKKET INN I ULLSOKKER TRENGER OGSÅ PLEIE

Man har gjerne en tendens til å ta litt ekstra vare på føttene sine når det er sandalsesong, men de trenger helt klart litt ekstra pleie og omtanke på vinterhalvåret også. Deilige varme fotbad, gode skrubber og en nærende fotkrem kommer man veldig langt med, men vi har også et par triks i boka når føttene trenger det lille ekstra. Fra tid til annen kan du skjemme bort føttene litt ekstra, ved å bruke noen av produktene du vanligvis bruker i ansiktet – bland en god slump fuktighetsmaske sammen med en god fotkrem, og smør et tykt lag på føttene. Ta på noen tykke sokker og sov med denne blandingen over natten, og våkne til supermyke føtter. Eller du kan smøre føttene inn med blandingen, ta plastposer på føttene og sette føttene i en balje med varmt vann, slik får blandingen hjelp til å trekke ekstra godt inn.

Føttene dine fortjener litt ekstra omtanke, og det er ingen som ser om du sitter med en digg fotmaske på hjemmekontoret – kjør på med litt ekstra fotpleie!