It’s taco time

DET ER FREDAG OG VI DELER VÅRE TACOFAVORITTER

Det er ikke uten grunn at taco er en gjenganger i mange norske hjem på fredager, det er jo så digg! Det kan varieres i det uendelige, og det er så mye fresht man kan lage til tacoen. En av grunnene til at vi er så glad i taco, er nettopp muligheten for å bruke så mange digge grønnsaker, urter, krydder og til og med frukt! We love!

Har du lyst til å teste noe nytt til tacoen? Her er våre favoritter!

Det beste tacokrydderet lager du enkelt selv! Ikke bare smaker det bedre, men det inneholder også mye mindre salt – og det er bra for deg. Oppskriften på vårt tacokrydder finner du her.

En chunky salsa med frisk ananas er skikkelig digg! Denne er frisk, fruktig og litt hot. What is not to love? Lyst til å teste ut vår chunky ananassalsa, du finner oppskriften på den her.

Har du testet ut hjemmelagde tortillas? Det er faktisk langt enklere enn man kanskje tror, og ganske kjapt å lage. Og sjukt mye diggere! Oppskriften på våre hjemmelagde tortillas finner du her.

«Hjemmelagde» nachos på et blunk? Ja, de er kanskje ikke laget fra bunnen av – men det er en genial måte å lage nachos selv! Klikk deg inn her for å finne fremgangsmåten.

Syltet rødløk er fantastisk tilbehør til taco! Og det er også superenkelt å lage. Vi lover deg, dette er noe man blir helt hekta på! Oppskriften på syltet rødløk finner du her.

Altså, hvor yummy er vel ikke dette? Disse maiskolbene er cheesy, spicy, freshe – ja de har alt! Skikkelig, skikkelig digg, og den perfekte sideretten til tacoen! Oppskriften finner du her.

Og med det ønsker vi dere en nydelig fredag og en nydelig helg! Ta vare <3