En gul solskinnsmoothie

EN SKIKKELIG SOLSKINNSSMOOTHIE MED KLEMENTIN

Denne smoothien er en skikkelig boost, både for kroppen og humøret – den fine gule fargen gjør oss glad! Den er enkel og rask å lage og smaker friskt av klementin og mango, og er boostet med litt ekstra ting som er bra for deg. Hvis du har igjen klementiner etter jul, så er dette en perfekt måte å få brukt de opp.

For å lage denne smoothien så trenger du:
– 3-4 klementiner
– En håndfull frossen mango
– En teskje manukahonning
– En slump mandelmelk
– 1/2 teskje med gurkemeiepulver

Start med å skrelle klementinene og putt de i en blender. Fyll på med en neve frossen mango, en teskje manukahonning, en halv teskje gurkemeiepulver (pass på så du ikke søler dette på klærne dine eller en lys benkeplate, gurkemeie setter raskt farge på ting), og tilsett en slump mandelmelk før du blender det til en jevn smoothie. Juster tykkelsen på smoothien med hvor mye mandelmelk du tilsetter.

Manukahonningen og gurkemeien gir denne smoothien en ekstra boost. Bamse ville nok kalt Manukahonning for Dunderhonning, for den er kjent for å ha ekstra mange gode egenskaper, blant annet så sies det at den kan virke betennelsesdempende. Og gurkemeie som er proppet med antioksidanten curcurmin. En fin måte å gi kroppen en ekstra liten boost!

Ha en fin dag kjære dere!