Tips for å roe helt ned

ET MINI-KVELDSRITUALE FOR Å ROE HELT NED

Julen betyr mer fri og mulighet til å tilrettelegge for noen nye gode rutiner, og tenk så deilig å starte det nye året med å være godt i gang med å gjøre noe godt for seg selv! Her er noen av våre beste tips for å legge til rette for en god natts søvn. Du trenger ikke gjøre alle fire hver kveld, kanskje det holder i massevis med en av de. Og etterhvert så kan du heller legge til en ting til når du føler deg klar for det. Test det allerede i kveld da vel!

  1. Logg av Instagram og alle sosiale medier, og legg vekk telefonen. Har du forresten stilt inn mobilen din på Night Shift? Gjør det – det er en funksjon som gjør at du kan unngå det harde blå lyset på mobilen når det nærmer seg leggetid. Det er en lur ting å gjøre, både for søvnen og døgnrytmen din.
  2. Lag deg en kopp beroligende te, eller hva med en Moon Milk?
  3. Husker dere dette velduftende trikset for å skape en deilig dusjopplevelse? Bruk lavendelolje, så får dusjen en deilig beroligende aroma.
  4. Apropos beroligende dufter – denne deilige miksen av eteriske oljer kan du bruke i en diffuser på kvelden. La en deilig beroligende duft fylle hjemmet.
  5. Tenk på dagen din, hvordan har den vært – ta deg et minutt eller to med refleksjon over de tingene du er takknemlig for. Sett deg godt tilrette og la tankene vandre.
  6. Finn frem en notatbok og skriv ned hva som har vært ekstra fint i dag. Hva er det du har vært ekstra flink til i dag? Lag rom for å skryte litt av deg selv! More self love, rett og slett.
  7. Yoga er en perfekt måte å roe ned litt før man skal legge seg. Denne myke flyten på 15 minutter er deilig å avslutte dagen med, eller hvis du ønsker en liten pause for deg selv i løpet av dagen.

Nyt disse romjulsdagene med de du er glad i!