Lag pepperkaker med vintage preg

NOSTALGISKE & VAKRE PEPPERKAKER  LAGET MED LOPPISFUNN

Ingen førjul uten pepperkaker! Og det kan hende du kjenner igjen disse fra i fjor, men vi tenker de er for fine og geniale til å ikke deles igjen. Du trenger jo faktisk ikke gå til innkjøp av masse forskjellige type peperkakeformer – ta en titt rundt deg, vi er veldig sikker på at du har noe liggende hjemme du kan bruke.

Krystall og fasettslipt glass – det er en ting jeg alltid er på jakt etter når jeg er på loppis eller i bruktbutikker. Og se, de fine mønstrene på krystallbollen og krystallglasset lager de vakreste nostalgiske pepperkakene!

Tror dette er noen av de vakreste pepperkakene vi har laget. Og ekstra koselig er det om noen av krystallene er gamle og har gått i arv, og nå kan sette trykk på nåtidens pepperkaker.