Ingen kakao uten marshmallows

LYST PÅ LITT CUTENESS I KOPPEN? 

Det er lite som slår en varm kakao etter en lang og det er noen ganger du våkner og bare skjønner at: «Jepp, dette er en kakao-dag». Ekstra god blir kakao med marshmallows og her deler vi noen små enkle triks som gjør kakaoen langt mer uforglemmelig! Det eneste du trenger er mørk sjokolade, konditorfarge, tannpirkere og marshmallows så klart. Vi garanterer store smil i en litt annerledes tid.

Søte snømenn i kakaoen – We love! Ingen jul uten snømenn og disse er lette å lage. Bruk en tannpirker og litt konditorfarge og tegn på marshmallows.

Varm deg på en kopp kakao med snøkrystaller! Snøen har uteblitt i Oslo inntil videre og vi lager våre egne snøkrystaller i kakaoen med mini-marshmallows og tannpirkere. Genialt eller hva?

Små, lubne marshmallow-isbjørner som ligger å dupper i kakaoen. Slikt blir man glad av! Tegn på små og store marshmallows med konditorfarge og fest ører og føtter med tannpirkere. Cuteness overload!

Sist men ikke minst disse søte pandaene – altså søtere blir det ikke! Her har vi brukt smeltet sjokolade for å tegne på søte små pandafjes!

Trenger du oppskrift på skikkelig god varm sjokolade? Klikk deg inn i arkivet vårt da vel.