Hjemmekoselig i Stockholm

VI DRØMMER OSS AVSTED TIL STOCKHOLM

Vi er vel ikke de eneste som dagdrømmer oss avsted til ulike destinasjoner i disse dager. Rett som det er så kommer vi over fine plasser vi får lyst til å besøke, oppleve, spise på eller shoppe når verden åpner opp igjen. Det seneste stedet vi har addet på ønskelista over plasser å bo, er dette stedet i Stockholm.

Ett Hem er en stor privat murvilla i Stokholm, som er omgjort til et personlig lite hotell. Her skal det føles som man kommer hjem, men til et ganske så lyxig hjem. En av grunntankene bak Ett hem er at det skal føles som om du er på besøk hos venner, et sted der du kan slappe av og nyte oppholdet. Alle rommene er innredet med designklassikere og en hjemmekoselig touch.

Maten blir laget av lokale og sesongbaserte varer og menyen settes hver morgen. Når været og sesongen tillater det så blir frokosten servert ute i hagen, og det blir arrangert ukentlige grillfester på sommeren.

Det blir også lagt vekt på alle de små detaljene, slik som vakre blomsteroppsatser og små detaljer som gjør dette til en plass litt utenom det vanlige.

Defintivt et sted vi har lyst til å sjekke ut neste gang vi er i Stockholm!

Photos: Ett hem på Instagram