Fine tips til julepakkene

JULEGAVETIPS OG TIPS TIL INNPAKNING

Denne julen legger vi litt ekstra vekt på gaver som oppfordrer til litt egenpleie, og vi legger litt ekstra omtanke og flid i innpakningen! Det er alltid koselig å få, og gi, gaver som man har lagt litt kjærlighet og omtanke i. Disse gavetipsene kan fint kombineres som en stor self care pakke, eller gis hver for seg.

Og det er ikke alltid at man trenger å kjøpe inn gavepapir engang, det er mye fint og gjenbrukbart man kan bruke i stedet. Med litt silkebånd og elementer fra naturen så blir det riktig så fint!

Skal du gi bort en liten oppmerksomhet til en sjokoladeelsker? Fyll de over på en fin krukke og pynt med fine bånd og en liten kvist. Chokay sine sjokoladetrukkede mandler med kanel smaker deilig og krydret av jul og er hyggelig å gi bort.

Gi bort en pakke med deilige egenpleieprodukter! Urban Veda er en serie med naturlige hudpleieprodukter, inspirert av ayurveda, som selges eksklusivt hos Life. Kombiner gjerne med en massasjehanske for kroppen.

Legg produktene sammen med noen kvister, og pakk inn i et lite håndkle. Knyt en knute foran og pynt med en nok en kvist – det er så fint med en gave der innpakkingen også kan brukes!

Skal du gi bort noen deilige produkter for badekaret? Disse håndlagde badebombene lukter deilig av appelsin og kanel. Legg de i en en krukke sammen med noe fine kvister og sett på et pent silkebånd.

Har du smakt Sparkling Tea? Hvis ikke, så  bør du jammen meg kjøpe med deg en flaske til deg selv og! Dette er nemlig en stor favoritt hos oss. Sparkling Tea BLÅ er en økologisk musserende drikk, basert på te. Et sprudlende alternativ til deg som dropper alkoholen! We love! Kombiner med litt deilige selvpleieprodukter som en kroppsbørste og en nydelig såpe som kan henges opp i dusjen. Fyll opp en eske med brudeslør, små julekuler, sprudlende te og deilige produkter for kroppen!

Har du lyst til å gi bort noen deilige SPA-pakker til noen du er glad i? Alle disse varene finner du i Life sine butikker, og på Life.no. Nå får du 20% på ett kjøp i butikk og nettbutikken med koden pihl+life. Koden varer til og med 31.12.20. Rabatten gjelder kun ordinære varer og ikke naturlegemidler.