Våre Oslo favoritter

STEDET FOR FARGERIKE FINE SKATTER

Rett ved St.Hanshaugen så finner du denne lille skatten av en butikk, som er en av våre Oslo favoritter. Et perfekt sted å stikke innom for noen personlige, fine julegaver. Den lille butikken StudioBazar ble åpnet av designer og kunstner Emma Wright i 2015 og i deres egen kolleksjon spesialiserer de seg på tidløs, komfortabel og bærekraftig design produsert i Jaipur, India.

De nydelig pysjamasene står høyt opp på ønskelisten vår til jul!

De har også nydelige pledd, toalettmapper og masse fine design i de fargerike, blomstrete printene. Det er til og med en liten barnekolleksjon med nydelige små jakker, drakter og kjoler til de minste.

I butikken finner man også et håndplukket utvalg kosmetikk, interiør og små og store ting til hjemmet. Og sjekk det gulvet, vi elsker det!

Hvis du er på utkikk etter nye kurver, så kan det også være verdt en tur innom – her finnes det kurver i masse ulike størrelser og fasonger.

StudioBazar reiser også rundt og håndplukker vintageskatter, blant annet vintage Levi’s bukser i de perfekte snittene. Det er verdt å sjekke ut!

Vi har tidligere skrevet om lavendelposer som man kan oppbevare i klesskapet eller øyemasker med lavendel, det finner du også her hos StudioBazar – og det er superfine julegaver!

Har du lyst til å ta turen innom StudioBazar, så finner du den lille butikken rett ved St.Hanshaugen, i Ullevålsveien 47a, eller du kan klikke deg innom nettbutikken her.