Dekk bordet med blomster til jul

NOEN ENKLE TIPS FOR VAKRE BLOMSTRENDE BORD

Dere som følger oss fast vet hvor utrolig glade vi er i å bruke blomster som dekor. Og her er julen intet unntak. Blomster er faktisk en veldig fin måte å skape sitt helt personlige uttrykk på! Siden denne julen blir litt annerledes, så tar vi frem juleserviset, de fine glassene og eiendelene vi er så glad i – også til de små sammenkomstene. Slik som en liten førjulslunsj, eller til frokosten en søndag i advent.

La bordet bugne litt, fyll opp med vaser og lysestaker i ulike størrelser og fasonger så lenge fargepalettene er den samme. Her har vi brukt Nobili telyslykter og Hammershøi lysestaker fra Kähler og klassiske vaser fra Lyngby Porcelæn.

Sett sammen små koselige kuvertblomster! Og ikke vær redd for å velge litt utradisjonelt, ved å mikse friske blomster med noen vinterlige grener så skaper du et uttrykk som føles friskt og moderne.

Hammershøi sitt juleservise er et utrolig koselig servise, de fine dekorasjonene gir oss gode assosiasjoner til alt det fine julen har å by på. Samtidig som det er veldig delikat!

For å skape den gode stemningen i hele rommet, ikke bare på bordet – så liker vi å sette vaser, der vi bruker de samme blomstene, rundt omkring i rommet. En stor hvit vase fra Hammershøi kolleksjonen til Kähler i et hjørne, og et par vaser fra Lyngby Porcelæn i ulike materialer i en annen del av rommet. Det skaper en fin helhet!

Kombiner gjerne serviser, her har vi dekket med asjetter og krus fra Hammershøi Jul, og tallerkener fra Hammershøi. Glassene er fra Premium serien til Rosendahl. Og topp det hele med nydelige svibler, en av våre absolutte favoritter på denne tiden av året! Alle produktene finner du hos Tilbords.