En grønn smoothie favoritt

HELLO MONDAY MORNING BOOST

Jeg er sikkert ikke den eneste som synes at dagen er litt mørke og tunge om dagen. Det kjennes som om kroppen min har gått i dvale og trenger en liten boost. Så denne uken blir det Boost Uke for min del og heng dere gjerne på!Har du lest boken min PIHL I HJERTET vet du hva jeg snakker om. Det handler om å sette av en uke til å bare være god mot deg selv og kroppen din! Bestem deg for at denne uken skal du kun fylle kroppen med ting den trenger. Hva det er må du finne ut av selv, men sørg for å få i deg mat som er fargerik og  som er full av grønnsaker. Kanskje du kan kutte ned på kaffen og drikke litt mer grønn te denne uken. Kanskje du kan legge deg litt tidligere. Kanskje du kan legge bort telefonen og jobbe litt mindre?

Tenk at det på alle måter skal være en vær-snill-mot-deg-selv-og-kom-ovenpå- uke. Får du det til, kjenner du kanskje effekten av innsatsen du har lagt ned, også er det lettere å få til en sånn uke igjen.  Jeg starter uken med min favoritt smoothie i disse dager.  Du trenger:

En håndfull frossen mango
En håndfull frossen spinat
En banan
En spiseskje mandelsmør
Havremelk

Sleng alt i en blender til smoothien har fått den tykkelsen du liker best. Jeg tilsetter noen ganger litt kokosolje eller MCT olje og for litt ekstra bra fett, og har jeg noe grønt superfood pulver liggende tilsetter jeg gjerne det og.

Og trenger du inspo til flere smoothier eller deilige oppskrifter. Sjekk ut NOURISH arkivet vårt her!