På ønskelista vår

DET VI HAR LAGRET, SOM INSPIRERER OG GÅR RETT INN PÅ ØNSKELISTA

November har visst seg fra en ganske mørk og våt side, og vi forsøker å gjøre det litt ekstra koselig rundt oss hjemme. Med denne nye sesongen kommer også lysten på litt fornyelse, nå craver vi plutselig deilig strikk, vakre tepper, masse levende lys og vakre lamper – ja alt som gjør det litt ekstra koselig å tilbringe mer tid inne disse mørke novemberkveldene.

– Røffe boots står høyt på ønskelista! Bottega Veneta sine er jo helt fantastiske, men det er mange fine til en litt snillere pris og. Vi digger blant annet disse fra Other&Stories med firkantet tå, disse fra Ganni eller denne høye varianten med skikkelig grov såle fra Zara.
– Vi ønsker oss keramikk fra Splatter kolleksjonen til Anna Jones.
– Og for dere med barn, sjekk ut basic kolleksjonen fra Arket i økologisk bomull. Skikkelig fine collegegensere og basics til de små i freshe farger.
– Lys spiller en litt viktigere rolle når det blir mørkt ute. Og disse lampene med en marmoraktig look fra danske ONE A, som kan settes akkurat der du ønsker, de gikk rett inn på ønskelista. Tenk så fine i en trapp, på et stort spisebord eller i en lang gang!
– Vi kjenner at fine tepper står høyt opp på ønskelista, det gjør det lunere og mer hyggelig. Og disse her er helt nydelige!
– En av de vakreste tingene på Instagram akkurat nå, er marmorskulpturene til den norske kunstneren Håkon Anton Fagerås. Vi er helt trollbundet av de vakre skulpturene han tryller frem, legg spesielt merke til de nydelige putene og møllen! Wow, sier vi bare!