En superfin hårknute på 1-2-3

NYDELIG HÅRKNUTE SOM DU ENKELT LAGER SELV

Det finnes så utrolig mange fine ting man kan gjøre med håret, men det er ikke alltid det er så enkelt å lage det på seg selv. Men denne her, den er så enkel at du kan lage den i blinde – vi lover! Den funker både til hverdags og fest, og du kan velge å lage den som en rufsete variant, eller en mer sleek knute. Og når man skal lage freshe frisyrer, som skal holde gjennom hele dagen, så er det en ting som er superviktig – å bruke produkter som prepper håret og gjør det enklere å jobbe med og produkter som gjør at frisyren holder! Her har vi brukt to produkter fra det svenske merket REF, de er veganske og tilpasset nordisk hår.

For å lage denne knuten så trenger du et par gummistrikker, gjerne av den gjennomsiktige typen, et hårprodukt for å preppe håret og gi det struktur og en god hårspray slik at knuten sitter hele dagen.

Vi startet med å preppe håret godt med REF sin Ocean Mist som gir godt med tekstur og volum til håret, slik at det er lettere å forme håret slik man vil. Den inneholder quinoaprotein som også pleier og styrker håret.

Så delte vi håret i to deler, og satte i en strikk på hver del – slik at håret formet to løkker. De to løkkene skal festes ganske tett sammen. Deretter tar man den ene løkken, og drar den gjennom den andre.

Så tar man tak i de to endene og legger disse rundt knuten og fester de innunder hårstrikken. Bruk gjerne en hårnål hvis du synes det er enklere. Avslutt med å spraye knuten godt med REF sin Hold and Shine Spray, som gir godt med hold og fin glans uten at håret kjennes stivt. Den kan også lett børstes ut av håret. Voilà – så enkelt lager du denne fine knuten!

REF sin Ocean Mist og REF Hold & Shine Spray kan kombineres, eller brukes hver for seg. Begge produktene vil pleie og styrke håret over tid, de er veganske, tilpasset nordisk hår og de er veldig enkle å bruke. REF kan kjøpes hos autoriserte frisørsalonger over hele Norge, finn din nærmeste forhandler her.