Mantra of the moment

TA LITT EKSTRA GODT VARE PÅ DEG SELV

Det er tid for å ta litt ekstra godt vare på seg selv, og sette fokus på de tingene som fyller deg med god energi og glede. Velg bort noen av de tingene som ikke er bra for deg, og prøv å få inn litt ekstra fokus på de som gir deg noe positivt.

1. Gjør ting som gir deg glede! Kanskje det er på tide å ta opp en gammel hobby, har du noen malerpensler eller tegnesaker liggende. Eller kanskje du vil prøve deg på maling på keramikk?

2. Rydd opp på dine digitale flater. Følger du kontoer som gjør at du sitter igjen med en dårlig følelse? Unfollow. Fyll feeden din med inspirasjon og ting som gjør deg glad.

3. Lær noe nytt! Har du gått lenge og tenkt at du skulle ha testet ut yoga, eller kanskje begynt å meditere. Gjør det! I tider der tilværelsen er litt annerledes, så er det ekstra godt for kropp og sinn med litt mindfullness.

4. Utvikle deg! Søk litt ny kunnskap og ny lærdom om et felt som interesserer deg. Om det er å lytte til en podcast om temaet, se TED-talks eller lese en bok om emnet.

5. Kom deg ut i naturen. En liten halvtimes tur i frisk luft er alt som skal til.

6. Finn de gode pausene. Sett av tid til å koble helt ut, finn ut hva som funker best for deg. Prøv å gi deg selv noen pauser fra alle inntrykk, logg av alle digitale flater og gjør noe som gir deg hvilepuls.

7. Ha et positivt fokus. Øv deg på å ikke la de negative tankene slippe til.