Varmende suppe med masse grønnsaker

KOSEMAT SOM ER PERFEKT PÅ GRÅ NOVEMBERDAGER

Middager som så og si lager seg selv er vi skikkelig fan av. Denne suppa er proppfull av sunne godsaker og er ekstra smakfull etter en tur ute i høstværet. Lyst til å teste den ut? Doble gjerne oppskriften, så har du til flere dager – den blir bare bedre og bedre!

For å lage denne deilige suppen trenger du: 
1 gul løk
2 fedd hvitløk
1 stor søtpotet
2 store gulrøtter
2-3 stilker selleri
Aromasopp
En neve grønnkål
Villris
1 liter grønnsaksbuljong
En liten skvett fløte
Salt
Pepper
Frisk gressløk og persille

Start med å kutte opp alle grønnsaker, sopp og urter i passende store biter. Stek løken på middels varme i en gryte med tykk bunn, til løken har blitt gyllen. Finn frem en kasserolle til, og kok risen som anvist på pakken. Når løken er ferdigstekt heller du over 1 liter grønnsaksbuljong og alle grønnsakene og lar det småkoke til grønnsakene har akkurat passe med tyggemotstand. Hell vannet av den ferdigkokte risen og tilsett risen i gryta sammen med grønnsakene. Hell oppi en liten skvett med fløte og smak til med salt og pepper! Varm opp brød etter ønske, nanbrød med hvitløk er skikkelig digg til!

Riktig god middag!