DIY Yoghurt face mask

EN BEROLIGENDE OG PLEIENDE MASKE DU LAGER SELV

Vi har tidligere delt flere ansiktsmasker du kan lage selv, og her kommer enda en variant! Denne gangen har vi brukt yoghurt som hovedingrediens. Yoghurt skal ha en beroligende og pleiende virkning på huden, samtidig som melkesyrebakteriene har en mild eksfolierende og rensende egenskap. Bruk gjerne en fet yoghurt som inneholder melkesyrebakterien lactobacillus acidophilus, slik som Biola sin naturellvariant. Bland noen spiseskjeer yoghurt med en teskje honning og en teskje saft fra sitron, honningen er kjent for å gi pleie og fuktighet og sitronen virker oppfriskende og rensende. Rør sammen og smør et tykt lag på huden. Masken blir litt rennende, så vær forsiktig så du ikke søler for mye – legg deg gjerne ned mens du lar den virke et kvarters tid og skyll av med lunkent vann. Ganske så deilig, ikke sant?