Godt for stive nakker

SKRIVEBORDETS LILLE SUPERHELT

Å sitte foran en skjerm hele dagen er ikke helt topp for nakken og skuldrene, man kan fort kjenne seg litt stiv og øm. Da er denne her vår lille bestevenn. Det er en aromaterapeutisk roll-on fra Karmameju med blant annet mynthe, kamfer og kamomille, som gir pleie til stive muskler, stimulerer og kan lette litt på ømheten man kjenner i skulderpartiet. Ha den stående på kontorpulten og rull over de ømme områdene når det trengs. Ved å ha den stående lett tilgjengelig så minner den oss også på å være litt mer bevisste på hvordan vi sitter når vi jobber på Mac og mobil. Og du, sitter du mye foran skjerm i løpet av dagen? Legg inn en liten pause med litt kontoryoga for ømme og stive nakker, vi elsker denne lille kontorøkten med Hanne Sofie!

Karmameju sin Blaze roll-on kan blant annet kjøpes hos Gimle Økologiske Parfymeri.