3 tips som får deg til å rydde

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

3 TIPS SOM GIR DEG LYST TIL Å RYDDE! ( VI LOVER!)

La oss være ærlig, de aller fleste av oss føler oss så mye bedre når vi har det ryddig rundt oss. Og i disse tider når man må tilbringe mer tid hjemme enn tidligere er det ekstra digg å har orden i skuffer og skap. Så vi skal bruke deler av vår lockdown på å rydde. Du vet det skapet, den skuffen, det rommet du har tenkt på i en evighet å ta tak i. Vi er ganske sikker på at du blir inspirert etter å ha tittet på disse tv-seriene.

Vi har helt støv på hjernen og vil brette alt vi eier å har etter å ha rundet Netflix serien «Tidying up with Marie Kondo.» Hun har enkle små tips som gjør det letter å kvitte seg med ting som bare ligger og tar opp plass, geniale brettteknikker til kleskapet og ikke minst så er hun verdens søteste!

Vi lar oss og inpirere av Norges ryddedronning Synnøve  Skarbø. På Dplay.no finner du serien hennes «Synnøve rydder opp» hvor hun hjelper kjente mennesker å rydde opp i hjemmet. Hun har og laget en tiktok konto hvor hun deler ryddevideoer og geniale små tips.

En annen favoritt på Netflix som får det til rykke i ryddefoten er «Get Organized with The Home Edit»

Vi lover deg, du blir hekta på brettekanter og orden!

Camilla har på seg genser fra Camilla Pihl, bukser fra Marlene Birger og boots fra Other Stories