Pillow Talk med Kristine Hasseløy

BLI MED OSS PÅ BESØK I KRISTINE HASSELØY SITT ATELIER

I samarbeid med Høie har vi tatt turen til Drammen for å møte kunstner Kristine Skadberg Hasseløy i hennes fantastiske atelier. Midt i dette fantastiske kreative kaoset har Kristine en deilig, rolig oase der vi kunne sette oss ned for en pillow talk. Har du lyst til å høre om Kristine sin levende vekkeklokke, hvordan hun kobler ut på kveldene før sengetid og hvilket beauty hack hun har plukket opp fra artisten Robyn? Vel, da må du sette deg godt tilbake og snurre film!

Kristine ELSKER farger, og det gjenspeiles i de nydelige maleriene hennes. De store industrilokalene er fylt opp med vakre fargerike malerier, noen ferdige og venter på sine nye eiere, andre som er midt i den kreative maleprosessen. For et fantastisk urbant og inspirerende atelier, det føltes nesten som om vi var på plass i New York – men det var vi ikke, vi var på en skikkelig drømmelocation rett ved Drammenselva.

Sengen er redd opp med Høie sitt Mira satengsengesett i fargen brent fersken. Et silkemykt sengesett i 100% steinvasket bomull. Når man steinvasker satengvevd bomull så får det en mattere look, samtidig som det bevarer den silkemyke følelsen mot huden. Deilige lune jordtoner virker avslappende og beroligende – perfekte for en rolig oase, midt i alt det kreative.