Lag deg en kopp med gull

NÆRENDE GULLMELK OG LITT SELF CARE

Det begynner å bli kaldere i luften og kroppen min lengter etter litt ekstra pleie. Det er tid for å ta litt ekstra vare på seg selv. Jeg har begynt å lage meg en kopp nærende varm gullmelk på morgenkvisten. Jeg vet det er vanskelig å gi slipp på kaffekoppen om morgenen, og du skal selvsagt få lov til å nyte den i ro og fred, men hva med å bytte ut en av koppene mot denne deilige gule drikken i løpet av en dag. Golden milk, eller Tumeriq Latte er kjempegodt og varmer kroppen opp samtidig som du gir den bra næring!

Du trenger:

1ts gurkemeie Pulver

1 glass mandelmelk/ havremelk

Ekte vaniljepulver

1/2 ss revet ingefær

1 ts kanel

1 klype pepper

1 ts kokosolje

kokosblomst sukker eller honning til å søte det hele

Hell alle ingrediensene i en kjele og kok forsiktig opp på lav varme. Sil gjerne blandingen før du heller det hele over i en kopp.

Den gule fine fargen kommer av det høye innholdet gurkmeie. Og gurkemeie har et godt rykte på seg som en aldri så liten vidunderkur mot betennelser, forkjølelse og inflammasjoner i kroppen. Det finnes en rekke pulvervarianter av Golden Milk dersom du ikke har det i deg å lage selv fra bunnen av. En favoritt er gyllen gurkemeieblend fra By Maria Haugeland.

Når jeg starter dagen med å gjøre kroppen godt tar jeg gjerne  bedre vare på den i løpet av dagen og. Jeg blir rett og slett litt mer bevisst. Og etter en hektisk periode er litt self care noe som står høyt oppe på agendaen. Og det trenger ikke å være de store greiene. En kopp med gullmelk er ren terapi om dagen.

Jeg er forresten i nyeste Costume i disse dager for de som har lyst til å lese.