SPA stemning hjemme

VARME BAD ER NOE AV DET BESTE VI VET

Hvis det er en ting vi virkelig elsker med denne tiden av året, så er det er deilig varmt bad etter en tur ute i den crispe lufta. Du vet, når man er litt småfrossen og kommer inn med roser i kinnene og kan synke ned i det varme, boblende vannet. Dét er deilig det!

For å skape litt ekstra deilig SPA-stemning så liker vi å sette på litt deilig, chill musikk (denne spillelisten til Camilla er perfekt!), tenne duftlys og bruke noen ekstra digge badeprodukter i badevannet.

Vi har alltid et deilig utvalg produkter til badevannet hjemme, og det er viktig at de lukter deilig og gir den lille ekstra velværefølelsen. Badeskum er alltid en hit, vi elsker den knitrende lyden når man legger seg ned i en stor, deilig sky av badeskum. Lavender Foaming Bath er perfekt for kveldsbadene, eller når vi bare vil roe helt ned. Bademelk er også en annen favoritt, det gir en helt egen lyxig følelse – badevannet bli fløyelsmykt, og det samme gjør huden! Også elsker vi lukten av mandel på Almond Milky Bath fra L’Occitane.

Å gi bort litt velvære og egenpleie er også en gaveidé vi elsker! Lag en deilig blanding med produkter som gjør at man kan skape den fantastiske SPA-følelsen hjemme.

Og du, ta med deg den deilige SPA-følelsen inn på soverommet – få ting føles bedre enn å legge seg ned i crispy, velduftende sengetøy etter et deilig bad. Sett opp vinduene på soverommet og luft godt, spray Relaxing Pillow Mist på sengetøyet og kryp under dyna.