Flower Power i London

VI BLIR SÅ GLADE AV VAKRE BLOMSTER!

Det er jo nesten umulig å ikke blir glad når disse fargeeksplosjonene av vakre blomster dukker opp i feeden! Vi er sikkert ikke de eneste som kjenner den følelsen. Hadde vi hatt denne blomstersjappa i nabolaget, så er vi ganske så sikre på at vi hadde poppet innom jevnlig for litt deilig flower power påfyll!

Men vi må nok ta turen til London for å besøke denne fantastiske blomsterbutikken. Enn så lenge kan vi få masse deilig blomsterinspo rett i feeden på Instagram, vil du også fylle feeden med fargerike blomster så er det @myladygarden du bør følge.

Vi er ikke de eneste som har falt for de vakre blomstene til My Lady Garden, de har også vært avbildet i Vogue og Vanity Fair. My Lady Garden kaller seg en blomsterbar og konsept butikk – og er du så heldig å bo i London så ville vi jammen tatt turen innom!

På hjemmesiden deres så ser vi også at de arrangerer workshop der man kan lære seg å lage de mest fantastiske blomsterkransene til jul. Altså…hvor gøy hadde ikke det vært! Vi drømmer oss av sted til London…