Paljetter i hverdagen

DEILIGE PALJETTER PÅ EN HELT VANLIG HVERDAG

Det er klart man kan bruke paljetter i hverdagen! Etter flere søvnløse netter kjente jeg at jeg trengte en liten «pick me up!» Og hva er vel bedre en deilige glitrende paljetter på en helt vanlig hverdag! Det er nesten så de funker best på dager man føler seg minst klar for de. De får ihvertfall meg i instant godt humør! Så solskinn og paljetter var det som skulle til for å gjøre en helt vanlig grå hverdag litt ekstra magisk! Tok frem de fineste glassene jeg har og, og drakk kombocha og vann av de gjennom dagen og. Små ting som gjør en stor forskjell. Ihvertfall er det sånn for meg.

Jeg liker å style paljetter med litt bustete hår og holde makeup naturlig siden plagget er så mye i seg selv. På kvelden derimot er det ingenting som er finere enn litt sotede øyne til. Toppen kommer fra min » glam collection» med klesmerket mitt Camilla Pihl. Kan brukes med og uten belte og har SMILE garanti!

Jeans fra Zara i denne modellen.