Ta vare på håret ditt

BESKYTT HÅRET DITT MOT VARMEN FRA STYLINGVERKTØY

Bruker du stylingverktøy i hverdagen kan det være lurt å bruke en varmebeskyttende spray for å beskytte det mot varme og slitasje. Selv liker jeg å krølle håret mitt med en bred krølltang i hverdagen og før jeg gjør det bruker jeg alltid nyheten Heat Protection Spray fra Camilla Pihl Cosmetics. Sprayen beskytter håret opp mot 220 grader og prepper håret for varme og stylingredskaper samt tilfører tekstur og hold. Så til deg som  har glatt hår som krøller og føn lett slipper taket på så er denne perfekt!

Slik bruker jeg den før jeg krøller håret mitt.  Rist flasken godt. Spray i håndkletørt hår eller tørt hår fra rot til spiss. La håret tørke naturlig eller bruk en hårføner før du eventuelt går over med en glattetang eller krølltang.

HAIR CAMILLA PIHL HEAT PROTECTION SPRAY finner du hos Vita, Iconbeauty og Lyko.