En soft start på julen

GJØR DET LITT EKSTRA HYGGELIG HJEMME

Denne førjulstiden blir nok litt annerledes enn det vi er vant til, så vi vil gjøre det litt ekstra hyggelig på hjemmebane. Derfor har vi tatt frem litt av julepynten og skapt litt ekstra hygge. Nå er det jo slik at det ikke blir like mye av de sosiale sammenkomstene før jul som man er vant til, og da er det koselig å begynne å bygge opp den gode julestemningen på andre måter.

De vakre Hammershøi vasene fra Kähler bruker vi året rundt, og nå fylles de med ulike grener for en vinterlig look. Vi liker å mikse vasene i ulike størrelser og fargetoner, og bruker de ofte til å lage små stilleben på bord. Her har vi tatt frem litt av Karen Blixens Jul pynten vår fra Rosendahl og hengt opp i grenene, de er superfine å bruke når man vil snike inn litt av den gode julestemningen allerede. De gjør seg også superfint på dørkranser og lignende, hvis det er noe du pleier å lage før jul!

Urbania lyshusene fra Kähler liker vi å plassere rundt omkring i små stilleben, de lyser så fint opp når kveldsmørket kommer!

Når man kjøper julepynten fra Karen Blixens Jul så følger det med to ulike bånd, men det er også fint å bytte ut disse med egne silkebånd, fløyelsbånd eller røffe de opp med grov hyssing.

Rosendahl sin Karen Blixens Jul serie har også kommet med nydelige lyslykter, vi liker å kombinere både de sølvfargede og gullfargede. Og du, de er like fine til kubbelys som til telys! Disse er også fine å bruke som et alternativ til adventsstake, sett sammen 4 stykk i de fargene og høydene du ønsker.

Vi er veldig for at man noen ganger skal ta frem de fineste glassene, serviset og pynte litt ekstra på en helt vanlig hverdag også – ikke bare bruke tingene man er glad i til de mest høytidelige anledningene. Her ser du glass fra Holmegaards Cabernet-serie og Rhombe serviset fra Lyngby. Fest mistelteinhjertet fra Karen Blixens Jul serien på en knyttet tøyserviett – det er så hyggelig å komme til et pent dekket bord, også en helt vanlig dag i november.

Ikke glem kjøkkenet! Det er utrolig koselig å ha et lite stilleben på kjøkkenbenken eller på en kjøkkenøy. Hvis du har lyst til å tyvstarte julen litt hjemme, så kan du stikke innom nærmeste Tilbords butikk eller finne alle varene hos tilbords.no.