A shower in the Woods

SKAP DIN EGEN DRØMMEDUSJ

Du har kanskje sett at Camilla har tipset om å blande noen dråper eterisk olje og vann i en sprayflaske, og spraye i dusjen? Vel, det tipset er flittig brukt blant alle i redaksjonen. Det er en så utrolig digg måte å skape en helt egen dusjopplevelse. Akkurat nå så liker vi å blande noen dråper frankincense, cypress, pine needle og litt peppermint. Den grønne, treaktige miksen gjør at vi føler at vi står midt i en deilig, frodig skog og dusjer. Så fantastisk fresh!

Andre favoritter vi har, er å bruke eukalyptus og sitron for en skikkelig fresh følelse eller lavendelolje som er kjent for å ha en beroligende effekt. Hvor mange dråper eterisk olje du trenger avhenger helt av hvilke oljer du bruker, hvor sterk duft du ønsker, og ikke minst hvor stor flaske du har! Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe en ny flaske til dette, du har sikkert en fuktighetsmist i baderomsskuffen eller lignende, som du kan gjenbruke flasken på når den går tom! Den flasken vi har brukt her er litt ekstra fin, det er en mist som kommer fra Love&Stones som har små krystaller liggende på bunnen – så fint!