Skikkelig digg fingermat

NÅR DU HAR LYST PÅ NOE SKIKKELIG GODT!

Vi elsker fingermat! Bare sitte hele kvelden å kose seg med alle de deilige smakene og plukke akkurat det man har lyst på selv. Men det er ikke alltid så lett å sette sammen et plantebasert utvalg hvis man skal spise tapas eller ost og kjeks, så da er meze midt i blinken! Og veldig raskt og enkelt å tilberede.

En av de viktigste ingrediensene er en skikkelig god hummus! Vi er veldig glade i Plantego’ sin Hummus med et lite hint av kajenne. Deretter er det bare å fylle opp fatet med friske grønnsaker i passende biter, falafel, litt godt brød, gjerne noen bread sticks, oliven og deilige grønnsaker marinert i oljer og urter. Du kan selvfølgelig lage noen deilige meze-retter ved siden av, men noen ganger er det deilig at det kan gå litt raskt – og samtidig bli så godt!

Plantego’ sin Hummus er 100% vegansk og skikkelig smakfull og god, med et lite hint av kajennepepper som gir den litt ekstra sting. Den passer perfekt på toast (slik som Camilla sin favoritt-toast med hummus), i salater, wraps eller bowls. Hummusen til Plantego’ finner du hos Meny, Kolonial og utvalgte Rema-butikker. Finner du den ikke i din lokale matbutikk? Spør etter den, så kanskje de vil ta den inn til deg! Her kan du finne nærmeste butikk som har Hummusen inne.

Altså, dette var så godt – vi må lage det igjen snart!