Egentid og deilige baderom

HVERDAGSLYX PÅ BADEROMMET 

La oss snakke litt om rommet som lar oss roe ned og nyte litt egentid. Det er noe spesielt med baderommet og nå som høsten er her bruker vi enda kanskje mer tid på badene våre. Enten om det er en dusj på morgenen, en siste titt i speilet før vi løper ut døra eller lange bad med deilige oljer på kvelden.

Lyst til å piffe opp badet ditt til høsten? Heldigvis krever det veldig lite å piffe opp baderommet og i samarbeid med Eitra har vi skapt en deilig atmosfære ved kun hjelp av noen få produkter. Vi syntes det ble så fint! Eitra er en samleside for produkter av god design til badet. Hvis du er opptatt av god kvalitet, design og bærekraft er Eitra riktig plattform, enten du skal finne småprodukter eller totalrenovere badet ditt.

Det er genialt å ha et lite bord ved siden av badekaret og da er Adam Stool fra Frama helt perfekt. Kroppsbørster, badesalt og skrubb lager et fint stilleben som både er praktisk og fint å se på. Et annet tips er å lage en «hylle» av bøker og magasiner. Kanskje du har tid til å bli sittende en liten stund på baderomsgulvet og drømme deg bort i noen av dem? Vi liker alltid å blande materialer – hardt mot mykt, stål mot tre og alltid en liten dæsj med grønt!

Wooden Sphere fra Kristina Dam er fylt opp med både deilig badesalt og en pimpstein. Vi elsker også å gi kroppen en god skrubb og da er det helt genialt å ha en badebørste som gjør det enkelt å skrubbe selv. Tenn noen lys, sett på deilig musikk og nyt noen minutter for deg selv!

Eitra har de fineste tingene til baderommet! Her finner du alt fra baderomsmøbler, småmøbler og fint interiør. Dersom du ønsker du enda mer inspirasjon anbefaler vi deg å ta en titt innom hjemmesiden og Instagramprofilen deres for masse fin inspirasjon!