Hei fra mandagsmøte

EN FRESH START PÅ DEN NYE UKA

Tenk, nå er vi allerede i den siste uken i oktober! Denne måneden forsvant i en fei. I dag har vi planlagt tiden frem mot jul og alt det spennende på agendaen. Her i redaksjonen er vi veldig glade i mandager, å starte uken sammen på kontoret er alltid like hyggelig.

Når vi har slike kreative dager med fullt opp på agendaen, så er det alltid ekstra viktig å sette av tid til noen gode pauser og påfyll med sunn og deilig mat. Da er Wolt helt genialt! Fresh mat rett fra et stort utvalg restauranter, levert rett på døra.

Wolt at Work er Wolt sin egen bedriftsløsning. Med denne sparer man tid og kan bestille måltider til kontoret raskt og enkelt. Alle kan bruke sin egen Wolt-app, og så sendes fakturaen direkte til selskapet. (Løsningen er også veldig smooth og sikker for bedriften, det kan settes flere restriksjoner som maksbeløp, valg av tidspunkter og sted.) Som ansatt så slipper du ta vare på kvitteringer (alt er digitalt), du slipper startkostnader eller bindingstid – superenkelt og ryddig! Men det er ikke bare på kontoret det er genialt med Wolt, det er vel så praktisk på hjemmekontoret eller de dagene man merker tidsklemma litt ekstra godt! Restaurantmat rett på døra, hvor digg er vel ikke det?

Har du lyst til å teste Wolt? Alle nye kunder får nå 100 kr avslag på første hjemlevering med koden  «PIHL100». Tjenesten er tilgjengelig i Oslo, Trondheim, Stavanger og Tromsø.