Si hei til våre nye badebomber

STRESS NED MED EN BADEBOMBE I BADEKARET

Å tappe ett varmt bad på slutten av dagen er for meg den ultimate hverdagsluksus og en av de tingen som instant får meg til å stresse ned og trekke pusten litt dypere. For meg handler det om litt»me time», ett pusterom og en halvtime for meg selv. Aller helst demper jeg belysningen, tenner levende lys og setter på en pod, eller en deilig spilleliste, og det viktigste av alt en av mine egne badebomber. Vi har nettopp lansert tre nye i Camilla Pihl Cosmetics serien. Skin Camilla Pihl Crystal Bathbombs som farger vannet vakkert, har mykgjørende oljer i seg og en liten overraskelse i form av en krystall på innsiden.

Skin Camilla Pihl Crystal Rose Quartz badebomben tilfører fuktighet og ny, vakker glød til huden. Badebomben er beriket med mykgjørende oljer og nærende grapefruktolje, som gir intens fukt og mykgjør huden. Slipp en brusende badebombe i badevannet, og den forvandler kjedelig badevannet til en rosa drøm! Med kvartskrystall på innsiden, som kommer til syne når badebomben er ferdig med å bruse.

Skin Camilla Pihl Crystal Amethyst tilfører fuktighet, er beriket med mykgjørende oljer og nærende olje fra ylang-ylang, som gir intens fukt og mykgjør huden. Slipp en brusende badebombe i badevannet, og den forvandler badevannet til en fargerik sensasjon! Med ametyst-krystall på innsiden, som kommer til syne når badebomben er ferdig med å bruse.

Skin Camilla Pihl Crystal gold badebomben er beriket med mykgjørende oljer og nærende grapefruktolje, som gir intens fukt og mykgjør huden. Slipp en brusende badebombe i badevannet, og den forvandler badevannet til skimrende gull

SKIN CAMILLA PIHL crystal bathboms før du blant annet på på Apotek 1 i hele landet og på nett her, og hos Vita og hos lyko i hele Skandinavia.