Unn deg litt luksus i hverdagen

ROMMET FOR AVKOBLING OG VELVÆRE

Soverommet skal være en plass der jeg henter meg inn og kobler helt ut. Det er ikke til å legge skjul på at hverdagen er litt annerledes enn før, og at man får kjenne mer på mangelen på søvn etter at man fikk barn. Derfor er det ekstra viktig for meg at soverommet er min egen zen-sone, et sted der man kan finne ro, slik at de timene jeg får på øyet kjennes ekstra gode ut!

For meg er det viktig at soverommet har en rolig og behagelig atmosfære, der fokuset er på materialer som er deilige å omgi seg med og hvile øynene på. Få ting føles så deilig som å legge seg i en seng med fresht, mykt sengesett. Du vet, den deilige crispe følelsen som hotellsenger har? Den ønsker jeg å gjenskape hjemme.

Royal er Høie sin nye eksklusive linje med sengetøy, som gjør det enkelt for meg å unne meg litt luksus hver eneste dag. Royal kommer i en delikat percale-kvalitet i bærekraftig bambus og bomull – som gir en ekstra crispy og silkemyk kvalitet, akkurat slik jeg liker det! Royal sengesettet er Oeko-Tex sertifisert og er Easy Care behandlet, noe som gjør at sengetøyet krøller mindre.

Unn deg gjerne litt ekstra gode kvaliteter på soverommet, siden det er rommet der du investerer i velvære og god søvn. Nå får du 30% på Royal sengesettet i alle tre farger, hvit, beige og blå – med rabattkoden Camilla30. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter og er gyldig i to uker.