Ny Smykkekolleksjon fra Camilla

VI FEIRER KJÆRLIGHETEN!

Det begynner å nærme seg 6 år siden jeg lanserte min aller første smykkekolleksjon med David-Andersen. I løpet av årene som har gått har det gledet meg stort å se smykkene leve sine egne liv å få egne historier hos dere. I dag er jeg ekstra stolt over å lansere min nyeste kolleksjon ”A celebration of Love». Kolleksjonen er en hyllest til kjærligheten, og for meg i disse dager handler det ekstra mye om familien min som har vært en stor inspirasjon.

Gjennom alle årene min med David-Andersen har jeg ofte fått tilbakemeldinger på om ikke vi kan designe for de yngste også. Så da lyttet jeg til dere! Så denne kolleksjonen består også av smykker til de aller minste. Man kan matche om man vil, eller gi til en liten mini man er ekstra glad i, en mamma, en kjæreste, en god venn, eller en bestemor. Kolleksjonen består av 3 armbånd til liten og til stor ( ett av de lanseres om en uke eller to), 2 halskjeder til liten og stor og 2 par øredobber som passer store og små ører.

Let there be love!!

Kolleksjonen finner du eksklusivt i Alle David-Andersen sine filialer og i deres nettbutikk her hvor du kan titte på hele kolleksjonen