Hjemmelaget myntesukker

SUKKER MED EN FRESH VRI

Har du hørt om myntesukker? Det er det du får når du blander sukker og mynteblader. Skikkelig friskt og godt er det også! Strø et tynt lag med det over yoghurten eller smoothiebowlen om morgenen. Et lett lag over syrlige epler, appelsiner og grapefrukter. Skikkelig yummy rett og slett! Har du planer om å lage Mojito eller vil du kanskje teste vår Nojito? Da kan du også bruke dette ferdiglagde myntesukkeret.

Ta en god neve fersk mynte og bland sammen med cirka samme mengde sukker, putt alt i en blender og blend. Hell det deretter utover et bakepapir og la det lufttørke over natten. Væsken fra mynten gjør at det kan klumpe seg men de fjerner du lett med en morter eller ved å bruke en kjevle. Putt det over i en tett beholder og opphold det tørt og mørkt.

Har du fått med deg vårt limesukker også? Det er superdigg å kombinere både lime og mynte sammen!