Naturlig og vegansk pleie for håret

VI HAR PLUKKET UT VÅRE PLEIENDE FAVORITTER FRA REF

Det er den tiden på året igjen, en ny sesong som byr på tørrere inneluft og et værskifte som gjør at håret kan trenge litt ekstra pleie og omsorg. REF Stockholm sine produkter er 100% veganske og glutenfri. De inneholder bare naturlige ingredienser, de har en miljøvennlig produksjon og er fri for sulfat og parabener. Alle produktene har naturlig UV filter, de er fargebevarende og alle produktene med fokus på pleie inneholder quinoa protein, som hjelper å styrke håret i tillegg til å pleie det og gjøre det sunnere over tid. Og her har vi plukket ut våre REF favoritter for pleie av håret!

En leave in balsam med quionaprotein og kokosnøttolje som er perfekt for å pleie og temme frizz. REF sin Leave in Conditioner er en lett spraybalsam som inneholder botaniske ingredienser som både styrker, beskytter og glatter hår som er skadet eller fargebehandlet. Den kan brukes både i tørt og håndkletørt hår, bare spray i håret og kam gjennom – flokefritt, mykt hår på et blunk!

REF sin Cool Silver Shampoo er perfekt når man vil gi håret en kaldere tone. I motsetning til mange slike shampooer med blå og lilla pigmenter, så gjør den ikke håret trått og tørt – men håret føles mykt og deilig. Den inneholder blant annet quinoaprotein, blåbær og linfrøolje og den er fri for sulfater og parabener. Bruk den gjerne sammen med Cool Silver balsamen for en ekstra intens effekt!

En deilig pleiende maske kommer man ikke utenom på denne tiden av året! Og REF sin Illuminate Colour Masque er perfekt for å gi intens pleie og fukt, samtidig som man tar vare på fargen. Du trenger ikke å farge håret ditt for å bruke denne, den vil også ivareta din naturlige hårfarge. Masken inneholder blant annet Acaiolje, som er proppet med vitaminer og antioksidanter og gjør håret glansfullt, mykt og friskt!

REF sine produkter har ny design og en fresh og minimalistisk look – det er hyggelig med produkter som tar seg fint ut i dusjen og! REF kan kjøpes hos autoriserte frisørsalonger over hele Norge, finn din nærmeste forhandler her. Ønsker du mer info om REF og deres produkter, så finner du det på distributøren sin Instagram.