Gua sha for puffy eyes

FÅ BUKT MED HOVNE ØYNE MED GUA SHA

Her er et lite triks for de dagene man våkner med hovne, puffy øyne og litt ekstra ringer under øynene. Ta frem en liten gua sha sten og hold den under kaldt vann (eller ha den liggende i kjøleskapet klar for dager som dette). Påfør litt av en god ansiktsolje på partiet under øynene og tørk godt av gua sha stenen og fingrene, slik at gua sha stenen ikke glipper ut av hånden din. Husk at du aldri skal bruke gua sha på tørr hud, bruk alltid en god olje slik at stenen glir lett på huden.

Deretter bruker du gua sha stenen din og stryker med lette strøk fra innerst ved øyekroken og helt ut til tinningen. Bruk varsomme strøk, det er bare et varsomt press som skal til for å skape en lymfedrenerende effekt siden blodårene i lymfesystemet er bittesmå. Hvis øyelokkene også føles litt hovne og tunge, så kan det hjelpe å holde gua shaen under kaldt vann slik at den blir kald og god, og deretter bare legge den forsiktig mot lukkede øyelokk.

Har du lyst til å lese mer om gua sha? Vi har skrevet mer om gua sha her, her og her.