Sedertrekuler i klesskapet

DE LUKTER DEILIG OG BESKYTTER KLÆRNE DINE

Her skal dere få et lite tips for å ta vare på de deilige ullplaggene, kashmiren og klærne du er litt ekstra redd for. Kjøp en pakke med sedertrekuler og legg i klesskapet blant klærne. Sedertrekuler laget av rød seder har en naturlig aroma som møllen ikke liker, og forhindrer dermed at klærne dine blir møllspist. Duften av sedertre er helt nydelig, så du trenger ikke å bekymre deg for at lukten skal sette seg i klærne – sedertrekulene gir bare en veldig mild duft av deilige trenoter. Ikke uten grunn at duften av sedertre ofte brukes i parfymer og duftlys!

Legg sedertrekulene i klesskapet ditt, blant klærne – så enkelt er det faktisk! Når de har ligget en stund så kan du gjerne pusse de forsiktig med litt fint pussepapir for å friske de opp igjen.

Sedertrekuler kan du blant annet kjøpe hos Jernia og Lagerhaus.