Tips for å roe ned

ET KOSELIG LITE RITUALE FØR SENGETID 

Høsten har kommet snikende på og vi prøver å få inn noen koselige ritualer hver dag for å gjøre mørketiden litt lettere. Å nyte en kopp med varm, beroligende te før sengetid er blitt et favorittrituale vi kommer til å fortsette med fremover. Kose seg litt ekstra, puste godt med magen og ha litt egentid før sengetid, det gjør godt. I dag vil vi tipse om denne søvndyssende teen fra Rituals som er blitt en favoritt.

Teen inneholder blant annet lavendel og vendelrot som gjør oss avslappet og rolig før sengetid. Nå som hverdagen er tilbake til fullt og man merker tidsklemma kommer snikende på igjen er det viktigere enn noen gang å ta seg litt tid til å roe ned. Denne teen er også overraskende god som iste, så dersom du er mer på en leskende drikk kan du gjerne ha en flaske stående i kjøleskapet.

3 god natt tips fra oss:

  1. Bytt på sengen! Ingenting er deiligere enn å legge seg i velduftende rent. Stell deg ferdig for kvelden, gå en kveldstur i frisk luft og hopp rett i velduftende fresht sengetøy.
  2. Les noen sider i en bok eller skriv ned noen tanker for dagen mens du nyter en kopp te.
  3. Luft rommet og sørg for at det er skikkelig mørkt. Bruk gjerne en god sovemaske.

Teen får du kjøpt hos Rituals.