Lyst på noe friskt og godt?

DA BØR DU TESTE CHIA FRESCA MED SITRON OG HONNING

Vi har tidligere delt forskjellige oppskrifter på chia fresca og akkurat nå er det en variant med sitron og honning som en favoritten. Chiafrø er blant annet stappfulle av omega 3, kalsium, jern, magnesium og sink – så i tillegg til å slukke tørsten får du i deg en haug med næringstoffer.

Vi har blandet sammen 2 spiseskjeer chiafrø med 5 desiliter vann, en spiseskje honning og saften av en halv sitron. Rør godt rundt så alt får blandet seg sammen. La den stå til chiafrøene har begynt å danne et geleaktig lag rundt frøene. Sett kaldt og rør litt underveis, så chiafrøene fordeler seg så jevnt i væsken som mulig. Nyt frescaen avkjølt, da er den best – skikkelig søtt, godt og forfriskende!!

Lyst til å teste vår bjørnebær fresca? Klikk deg inn her da vel.