Nuppefri ullplagg på 1-2-3

3 TIPS TIL HVORDAN DU FJERNER NUPPER FRA ULLPLAGGENE DINE 

Et første tips vi vil dele er å åpne vinduene, henge genserne opp og la de lufte seg litt der – svaiende i den friske høstvinden! Du tar bedre vare på ulltøyet, kashmiren og miljøet ved spare det for noen vask, og heller lufte det godt. Tar du godt vare på ullplaggene dine, så kan du ha de i åresvis!

Du har kanskje opplevd at ullplaggene dine begynner å nuppe? Klær i ull krever litt mer pleie og kjærlighet enn mange av de andre stoffene. Ofte så nupper ullen litt ekstra i starten, da det er en del løse fiber som slipper taket og etterhvert vil det kanskje dukke opp nupper der plagget gnisser. Heldigvis finnes det mange enkle måter å kvitte seg med de på en effektiv og skånsom måte!

Her kommer 3 tips:

1. Ullkammen er ullklærne sin beste venn! Denne drar du bare forsiktig over klærne, og nupper fjernes enkelt på 1-2-3.
2. Elektrisk nuppefjerner! Helt genialt og veldig enkelt å bruke. Men pass på så nuppefjerneren ikke får tak i en tråd på ullplagget, da kan den nemlig lage hull og det vil du ikke. Legg plagget så flatt som mulig, så er det lettere å ha kontroll.
3. Napp nuppene vekk med fingrene dine, det enkleste er ofte det beste og da har du også full kontroll.

Har du noen andre gode tips til hvordan man enkelt kan fjerne nupper eller ta ekstra godt vare på ullplaggene? Del de gjerne med oss – send oss en DM på instagram