DIY Chia Honey Face Scrub

DU KAN ENKELT LAGE DIN EGEN ANSIKTSKRUBB

Finn frem honning, kokosolje, chiafrø og sitron fra kjøkkenskapene og lag din egen skrubb! Rør sammen 1/2 teskje honning, 1/2 teskje saft fra sitron og 1 teskje kokosolje og bland inn 1 teskje chiafrø. Påfør skrubbemasken på renset hud, la den sitte på 5-10 minutter før du masserer masken inn i huden slik at huden får en god skrubb, før du skyller av med lunkent vann på en myk klut.

Honning og kokosolje er kjent for å gjøre huden myk og fuktet, mens sitronen skal virke rensende. Og de små chiafrøene gir huden en mild eksfoliering. Denne eksfolierende skrubben er også deilig å bruke på føttene etter et deilig fotbad! Smør føttene inn og la masken sitte på litt, før du masserer føttene godt. Ta deg litt god tid og gi føttene en god og velfortjent massasje før du skyller av masken.