3 gode middager med søtpotet

GLAD I SMAKEN AV SØTPOTET? DA ER DISSE RETTENE NOE FOR DEG! 

Usikker på hva du skal ha til middag i dag? Hva med en av disse tre deilige rettene med søtpotet? Første rett ut er bakt søtpotet som raskt ble en ny middagsfavoritt! Fyll den med rød ris og bønner, hjemmelaget guacamole, tomater, ristede frø og nøtter og fersk koriander. Du finner hele oppskriften her!

Mat med masse freshe smaker er alltid en vinner og denne suppen er inget unntak. Dette er en suppe du lett kan tilpasse egen gane, lag en mild variant eller kjør på med mer spice! Vi snakker søtpotet, eple, rød curry og kokos! Hele oppskriften finner du her. 

Vi kan ikke tenke oss noe bedre enn varmende nærende supper på litt kalde og grå høstdager og denne suppen med søtpotet, gulrøtter og rød curry er skikkelig god! Klikk her for hele oppskriften. 

Og vil du ha 5 grunner til hvorfor vi elsker søtpotet kan du klikke deg inn her!