It’s International Coffee Day

HEI, DET ER JO DEN INTERNASJONALE KAFFEDAGEN!

Og da velger vi å feire med en deilig kopp kaffe og et tilbakeblikk på noen av våre kaffefavoritter! For litt siden så delte vi denne nydelige kaffebaren i Stockholm, der kaffe og blomster forenes. Verdt å notere seg til neste Stockholmbesøk. Skulle du få lyst på en skikkelig god kaffe i dag, så er denne verdensmesteren i baristakunst og Oslo favoritten verdt et besøk.  Noter også ned denne plassen i København, verdt et besøk neste gang du skal dit!

Og har du ikke testet den populære Dalgona kaffen enda, så er det fortsatt ikke for sent. Her er vår variant.  Har du hørt om Dirty Chai da? Det er en skikkelig digg variant der Chai te og kaffe møtes i denne digge drikken.

Kaffe kan også brukes til så mangt, har du for eksempel testet vår deilige kaffeskrubb? Eller visste du at plantene dine også kan sette pris på kaffe?

Og med det ønsker vi deg en skikkelig god internasjonal kaffedag!